Maanantai – perjantai: 09:00 – 19:00; lauantai: 09:00 – 16:00; sunnuntai: 11:00 – 15:00.

Korpo Handel

Kaikki hyvä tulee saaristosta

Työskentelemme iskulauseen ”Kaikki hyvä on saaristosta” mukaisesti. Ylpeinä haluamme tuoda esille tuotteita, jotka ovat peräisin saaristosta. Meiltä löydät vihanneksia, jotka on viljelty pelloilla ja kasvihuoneissa Korppoon ja Nauvon alueilla. Löydät tuoretta leipää Bagar Bengtiltä Korppoosta ja Roberts brödiltä Paraisilta. Meillä on lihaa luonnonlaitumilla vapaasti liikkuneista saariston karjasta. Meillä on kalaa saariston merestä. Lisäksi löydät juomia, jotka on tuotettu saaristossa kasvaneista hedelmistä ja marjoista.

Valikoima

Meillä on laaja valikoima sekä tuotteita että palveluita, ja kehitämme ja uudistamme valikoimaamme jatkuvasti.

Verkkokauppa

Verkkokaupan kautta voit tilata tuotteet joko kotiinkuljetuksella tai noutaa ne myymälästä.

Aukioloajat

Aukioloaikamme vaihtelevat vuodenajasta riippuen, joten tarkkaile niitä myös juhlapyhinä ja muina erikoispäivinä täältä.

Lähellä kaikkea ja helppo saavuttaa.

Lisäksi voimme tarjota kaikkea arkipäivän elintarvikkeista kulinaristisiin herkkuihin. Valikoimamme ei rajoitu vain ruokaan, vaan löydät myös käyttöesineitä ja -tarvikkeita kotiisi ja puutarhaasi. Katollamme on korkean tehon aurinkopaneelivoimala, joka tuottaa 50 kW:n teholla. Auringon voimalla voimme siten keväällä ja kesällä vähentää lisäenergian tarvetta 33 prosentilla.

Scroll to Top