Kauppa Korppoossa

Olemme lähikauppasi joka toi lähellesi, sinun käsiesi ulottuville markettien ja kauppakeskusten valikoimat saaristolaisella vierasvaraisuudella ja palveluilla kuorrutettuna. Meiltä saat nyt K-kaupan edut ilman turhaa matkustelua. Samalla hyllymme notkuvat paikallistuotteista ja lähiruuasta.

Saaren oma leipurimme, Bagar Bengt toimittaa meille tuoretta leipää kuutena päivänä viikossa, ja Titti Bruunin leipomosta saamme ”äkta tavaraa”, eli todellista vanhanajan saaristolaisleipää. Herkulliset lähivihannekset ja -hedelmät saavat veden nousemaan kaikkein vaativimmillekin kielille. Ota nyt tilaisuudesta vaari ja piipahda ostoksille todelliseen lähikauppaan. Meillä palvelu on käsite, joka tarkoittaa jotain näkyvää kaikessa mitä teemme, eikä ainoastaan kehystettynä sanana varaston seinällä!

Tilat ja palvelut

Vaikkei kauppamme olekaan järin suuri, noin 300 m2, siihen mahtuu kaikki se, mitä moderniin kauppaan kuuluukin. Meillä on tietenkin niin hyvin varustetut kylmä- ja pakastinaltaat kuin myös tuoreet leivät, vihannekset, juomat ja liha. Meiltä saat myös keittiön ja puutarhan sesonkituotteet, kuten mullat kukkapenkkeihin ja kuivikkeet huussiin. Lyhyesti sanottuna: kaiken sen, minkä tarvitset.

Mikäli jokin tarvitsemasi tuntuu uupuvan valikoimastamme, sinun ei tarvitse kuin napata hihasta, niin teemme voitavamme, jotta saisimme sen hankittua sinulle. Mikään ei tunnu olevan meille mahdotonta! Mukava henkilökuntamme ja modernit kassamme laittavat vauhtia rattaisiin myös huippusesongin aikana – sekin tärkeä osa palvelua.
Meillä voit myös tankata autosi kotimatkaa varten. Kortti- ja seteliautomaatistamme saat E98-bensiiniä ja dieseliä, ja kaikki kotimaiset kortit kelpaavat.

Joka ostelee, myös makselee, ja meillä se osa onnistuu niin käteisellä kuin myös Debet-, Electron ja luottokorteilla. Älä unohda näyttää Plussakorttiasi, sehän on rahan arvoinen!

Palvelut

Toimitamme ostoksesi jopa susirajan taakse, vai pitäisikö sanoa haukirajan? Tilaa tavarat puhelimitse tai s-postitse, niin me toimitamme pakatut kassisi Korppoon ja Utön yhteysaluksille. Lisää tästä löydät klikkaamalla tavaratoimitukset.

Olemme myös Veikkaus Oy:n veikkausasiamies.

Osta&Nosta

Osta&Nosta -palvelu helpottaa päivääsi. Meillä pystyt nostamaan käteistä kotimaisilla Debit- ja Electronkorteilla samalla, kun hoidat ostoksesi.

FVL1354

Meille kelpaavat myös palautuspullot ja -purkit.

Pakettipiste;

Online Large 1440x pn color pms c
SCHENKER
matkahuolto logo

Voit myös lähettää valmiiksi ostetut Matkahuollon lähetykset kauttamme.

Vieritä ylös