Tilat & Palvelut

Kauppa Korppoon keskustassa

Olemme lähikauppa, joka toi suurten markettien ja suurten kauppojen valikoiman saaristoon, lähellä sinua. Meiltä löydät nyt K-Plussa-edut, erikoistarjoukset ja K-ketjun palvelut lähelläsi, samalla kun hyllymme notkuvat paikallisista ja lähituotetuista tuotteista

Meiltä löytyy kyllä melkein kaikkea

Vaikka lattiatilamme saattavat vaikuttaa vaatimattomalta vain 400 neliömetrin kokoiselta, meillä on tilaa kaikelle, mitä moderni kauppa ja asiakas tarvitsevat. Meillä on viileähyllyjä ja pakasteosastoja, tuoretta leipää ja vihanneksia, kodinkoneita ja puutarhatuotteita, lyhyesti sanottuna kaikkea mitä tarvitset sekä keittiössä että puutarhassa! Ja jos huomaat puuttuvan jotain, vedä vain hihastamme, niin hankimme sen sinulle – mikään ei ole liian vaikeaa meille. Kassamme ovat uusia ja moderneja, ja ne pitävät huolen siitä, että kaikki sujuu jouhevasti myös sesonkiaikana – sekin on tärkeä osa palvelua, eikö totta?

Kun teet ostoksia, niin tietenkin maksat, ja meillä voit maksaa käteisellä, Debit-, Electron- ja luottokorteilla. Älä myöskään unohda näyttää Plussa-korttiasi maksun yhteydessä, sillä se on rahan arvoinen!

Palvelumme ja lisäedut

Verkkokauppa

Online Large 1440x Verkkokauppa printti O CMYK

Toimitamme myös sinulle, joka asut todella syrjäisellä alueella. Tilaa helposti verkkosivustoltamme tai K-Ruoka-sovelluksen kautta, ja toimitamme ostoksesi suoraan kotiovellesi. Lisätietoja tästä löydät verkkokauppamme osiosta.

Prepaid

Meillä on myynnissä prepaid-mobiili- ja datapaketteja. Lisäksi tarjoamme useita yleisimpiä ladattavia lahjakortteja.

Veikkauspalvelu

veikkaus

Olemme Veikkaus Oy:n veikkausasiamies

Nestekaasu

nestekaasu flytgas

Myymme yleisimpiä nestekaasumalleja. Tarjoamme myös tyhjien kaasupullojen vaihtomahdollisuutta.

Osta&Nosta

kop och lyft

Osta&Nosta -palvelu helpottaa elämääsi. Olemme tulevan virtuaalisen pankkiautomaattisi. Voit nostaa käteistä kotimaisella debit- tai Electron-kortilla samalla kun hoidat ostoksesi.

Polttoaineautomaatti

Pihallamme on myös mahdollisuus tankata autosi ennen kuin jatkat matkaasi, minne tahansa oletkin menossa. Meillä on kortti- ja seteliautomaatit E98-bensiinille ja dieselille, ja automaatit hyväksyvät kaikki kotimaiset maksukortit.

Olemme myös noutopiste seuraaville:
Online Large 1440x pn color pms c
SCHENKER
matkahuolto logo
Voit myös lähettää ennakkoon ostettuja Matkahuolto-lähetyksiä kauttamme.
Scroll to Top