Verkkokauppa & Tavaratoimitukset

Ostokset kätevästi verkkokaupasta valmiiksi keräiltynä kauppaan tai suoraan kotiovelle (Korpppoon mantereella – tiistaisin ja perjantaisin klo 14-16).

Jos verkkokauppa on alhaalla, tilauksia voi tehdä myös puhelimitse, 02-4635335 tai sähköpostitse, kristian.eklund@k-market.com.

Emme toimita tavaroita lauttojen taakse. Toimitamme yhteysaluksille M/S Fiskölle ja M/S Baldurille alla olevien ohjeiden mukaisesti.
Asiakaalla on velvollisuus tarkistaa lautta-aikataulut ja varaa aika tarvittaessa. Kauppa vastaa tavaroista kunnes ne lastataan lauttaan.

Nouto myymälästä 6,90 € tai 4,90 K-Plussa -kortilla.
Kotiinkuljetus maksaa 10,90 € ja se on varattava 24 tuntia ennen toimitusta.

Lataa K-Ruoka-sovellus ja pääset kauppaan suoraan omasta puhelimestasi!

FVL1468

Korppoo-reitti

Toimitamme tavarat yhteysalus m/s Fiskölle joka arkipäivänä lähtoajan mukaan ja muina päivinä vain sopimuksen mukaisesti.

m/s Fiskön aikataulu

Utö-reitti

Toimitamme kauppatilaukset m/s Baldur alukselle perjantaisin klo. 18.15 Pärnäisten satamasta (Nauvo) lähtevälle vuorolle, tilaus tulee olla meillä viimeistään perjantaisin klo. 6.00. Keskiviikkoisin klo 11.10 Pärnäisten satamasta (tilaukset K-Market Nagu:n kautta). Pyhinä voivat vuorot vaihtua, niissä tapauksissa ota yhteyttä kauppaan.

m/s Baldurin aikataulu

Vieritä ylös