Butiken i Korpo centrum

Vi är närbutiken som hämtade marketarnas och storbutikernas urval ut i skärgården, nära dig. Hos oss hittar du nu K-förmåner som t.ex. Plussa-kortsförmåner, specialerbjudanden och kedjans tjänster nära dig, samtidigt som våra hyllor dignar av lokalt och närproducerat.

Bagar Bengt hämtar färskt bröd 6 dagar om veckan, och från Titti Bruuns bageri får vi ”äkta tavara”, det riktiga gammaldags skäribrödet. Blotta åsynen av våra närproducerade grönsaker får det att vattnas även i de kräsnaste av munnar. Hos oss kan du ännu i vårt Internet-tidevarv handla dina uppköp i en butik var service verkligen betyder någotning, och inte bara är ett inramat ord på kafferumsväggen!

Utrymmen och service

Trots vår kanhända anspråkslösa golvyta på bara 300 m2 har vi plats för allt vad en modern butik och en modern kund behöver. Vi har kylhyllor och frysavdelningar, färskt bröd och grönsaker, säsongsprodukter som mylla och WC-strö, kort sagt: allt det du behöver både i köket och för trädgården! Och om du skulle råka sakna någonting, ryck oss bara i ärmen så skaffar vi fram det ­– ingenting är för svårt för oss. Våra kassor är nya och moderna och de får det att löpa undan också under högsäsong – också en viktig del av servicen, inte sant?

Hos oss kan du sedan tanka bilen innan du fortsätter din färd, vart än du är på väg. Vi har kort- och sedelautomater för E98 och diesel och automaterna godkänner alla inhemska betalkort.

Handlar man ska man ju betala, och hos oss lyckas det med kontanter, Debit-, Electron- och kreditkort. Glöm inte heller att visa upp ditt Plussa-kort när du betalar, det är ju pengar värt!

Tjänster

Vi levererar också till dig som bor riktigt perifert. Beställ enkelt per telefon eller e-post så levererar vi kassarna till Korpos och Utös förbindelsebåtar. Mer om detta under varuleveranser.

Vi är tipstjänstombud för Veikkaus Oy.

Köp&Lyft

Köp&Lyft -tjänsten underlättar livet för dig. Vi har blivit din virtuella bankkautomat. Hos oss kan lyfta kontanter med ditt inhemska debet- eller Electron-kort på samma gång som du sköter dina uppköp.

FVL1354

Vi tar emot returflaskor och -burkar.

Vi även är paketpunkt för;

Online Large 1440x pn color pms c
SCHENKER
matkahuolto logo
Du kan även skicka förköpta Matkahuolto försändelser via oss.
Rulla till toppen