Utrymmen & Service

Butiken i Korpo centrum

Vi är närbutiken som hämtade marketarnas och stormarknadernas urval ut i skärgården, nära dig. Hos oss hittar du nu K-Plussaförmåner, specialerbjudanden och K-kedjans tjänster nära dig, samtidigt som våra hyllor dignar av lokalt och närproducerat.

Vi har det mesta för de flesta

Trots vår kanhända anspråkslösa golvyta på bara 400 m2 har vi plats för allt vad en modern butik och en modern kund behöver. Vi har kylhyllor och frysavdelningar, färskt bröd och grönsaker, husgeråd och trädgårdsprodukter, kort sagt: allt det du behöver både i köket och för trädgården! Och om du skulle råka sakna någonting, ryck oss bara i ärmen så skaffar vi fram det – ingenting är för svårt för oss. Våra kassor är nya och moderna och de får det att löpa undan också under högsäsong – också en viktig del av servicen, inte sant?

Handlar man ska man ju betala, och hos oss lyckas det med kontanter, Debit-, Electron- och kreditkort. Glöm inte heller att visa upp ditt Plussa-kort när du betalar, det är ju pengar värt!

Våra tjänster och tilläggservice

Nätbutik

Online Large 1440x Verkkokauppa printti O CMYK

Vi levererar också till dig som bor riktigt perifert. Beställ enkelt på nätet eller K-Ruoka-appen så levererar vi kassarna hem till dig. Mer om detta under webbutik.

Prepaid

Vi har prepaid mobil- och dataabonnemang till salu. Därtill flertalet av de mest vanliga laddningsbara presentkorten.

Tipstjänst

veikkaus

Vi är tipstjänstombud för Veikkaus Oy. 

Flytgas

nestekaasu flytgas

Vi säljer de vanligaste modellerna av flytgas. Även bytesmöjlighet av tomma flaskor.

Köp&Lyft

kop och lyft

Köp&Lyft -tjänsten underlättar livet för dig. Vi har blivit din virtuella bankkautomat. Hos oss kan lyfta kontanter med ditt inhemska debet- eller Electron-kort på samma gång som du sköter dina uppköp.

Bränsleautomat

På vår gård finns även möjlighet att tanka bilen innan du fortsätter din färd, vart än du är på väg. Vi har kort- och sedelautomater för E98 och diesel och automaterna godkänner alla inhemska betalkort.

Vi även är paketpunkt för;
Online Large 1440x pn color pms c
SCHENKER
matkahuolto logo
Du kan även skicka förköpta Matkahuolto försändelser via oss.
Rulla till toppen